Investitii de 3,2 milioane de euro la SINTEROM CLUJ

Sinterom Cluj Cuptor 2SINTEROM CLUJ, lider național în producția de piese mecanice sinterizate şi bujii, a finalizat în 2014 implementarea unui proiect de investiții de 3,2 milioane de euro care a vizat modernizarea capacităților de producție din Cluj-Napoca. Acest proiect este o primă etapă a planului de retehnologizare a companiei în vederea consolidării poziției pe piața națională şi regională.

Programul de investiții finalizat în 2014, a ridicat nivelul tehnologic al fabricaţiei de piese sinterizate. Utilajele achiziţionate sunt moderne şi generează un impact imediat și semnificativ asupra calităţii produselor sinterizate, precum şi a competitivității industriale, prin scăderea semnificativă a consumurilor energetice şi de manoperă.

În urma investițiilor efectuate pe parcursul ultimilor 2 ani, SINTEROM Cluj și-a eficientizat fluxul tehnologic, pentru a obține avantaje competitive majore, printre care reducerea costurilor de fabricație, realizarea de piese sinterizate de complexitate ridicată pentru industria constructoare de automobile și creșterea capabilității proceselor de producție.

Pentru clienții noștri, dar mai ales pentru cei din sectorul automotive este foarte important să livrăm la timp produsele contractate, la calitatea solicitată şi la un preț competitiv, iar planul nostru de retehnologizare este menit să ne aducă cât mai aproape de rezolvarea tuturor cerințelor clienţilor noştri, să dezvolte gama de produse astfel încât construim parteneriate reciproc avantajoase.

Dan Cataranciuc – Director Comercial SINTEROM CLUJ