Investitii de 3,2 milioane de euro la SINTEROM CLUJ

Sinterom Cluj Cuptor 2SINTEROM CLUJ, lider national in productia de piese mecanice sinterizate si bujii, a finalizat in 2014 implementarea unui proiect de investitii de 3,2 milioane de euro care a vizat modernizarea capacitatilor de productie din Cluj-Napoca. Acest proiect este o prima etapa a planului de retehnologizare a companiei in vederea consolidarii pozitiei pe piata nationala si regionala.

Programul de investitii finalizat in 2014, a ridicat nivelul tehnologic al fabricatiei de piese sinterizate. Utilajele achizitionate sunt moderne si genereaza un impact imediat si semnificativ asupra calitatii produselor sinterizate, precum si a competitivitatii industriale, prin scaderea semnificativa a consumurilor energetice si de manopera.

In urma investitiilor efectuate pe parcursul ultimilor 2 ani, SINTEROM Cluj si-a eficientizat fluxul tehnologic, pentru a obtine avantaje competitive majore, printre care reducerea costurilor de fabricatie, realizarea de piese sinterizate de complexitate ridicata pentru industria constructoare de automobile si cresterea capabilitatii proceselor de productie.

Pentru clientii nostri, dar mai ales pentru cei din sectorul automotive este foarte important sa livram la timp produsele contractate, la calitatea solicitata şi la un pret competitiv, iar planul nostru de retehnologizare este menit sa ne aduca cat mai aproape de rezolvarea tuturor cerintelor clientilor nostri, sa dezvolte gama de produse astfel incat construim parteneriate reciproc avantajoase.

Dan Cataranciuc – Director Comercial SINTEROM CLUJ