Produse ceramice

produse ceramice sinteromSC SINTEROM SA este o firma cu traditie in fabricarea de produse ceramice superaluminoase cu continut de oxid de aluminiu cuprins intre 69 – 96 procente, avand aplicatii in domenii diverse: mecanice, electrice, termice si chimice.

Producem din aceasta categorie:

Izolatori ceramici

SINTEROM produce izolatori ceramici de joasa si inalta tensiune, cu rezistenta la temperaturi inalte si rezistenta la soc termic, in varianta glazurata sau neglazurata. Aceşti izolatori ceramici sunt produsi din mase ceramice cu un continut de minim 88 procente Al2O3 si o densitate aparenta de minim 3,4 g / cm3, cu sau fara adaos de Cr2O3.

Becuri ceramice de sudura

Becurile ceramice pentru sudura sunt piese de schimb pentru aparatele de sudat electric in mediu protector de argon sau alt gaz inert, fabricate din mase ceramice cu un continut de minim 88 procente Al2O3, cu sau fara adaos de Cr2O3.

Tuburi ceramice

Tuburile din ceramica superaluminoasa sunt produse intr-o mare diversitate de forme si dimensiuni, si au un continut de minim 69% Al2O3 si o densitate aparenta cuprinsa intre 2,0 – 2,7 g / cm3 in funcţie de domeniul de utilizare, de performantele

Contact pentru comenzi:

SC SINTEROM SA
Cluj-Napoca: B-dul Muncii, nr. 12,
Jud. Cluj
Telefon: 0264.415.086
Fax: 0264.415.076
sinterom@sinterom.ro
secretariat@sinterom.ro
marketing@sinterom.ro